ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μισό εκατομμύρια κρούσματα στην υπερεμβολιασμένη Γαλλία!

Μισό εκατομμύρια κρούσματα στην υπερεμβολιασμένη Γαλλία!

Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού βρίσκεται η Γαλλία λόγω της επιβαρυμένης επιδημιολογικής εικόνας των τελευταίων ημερών, με το απόλυτο αρνητικό μαύρο ρεκόρ να καταγράφεται το τελευταίο 24ωρο.

Η Γαλλία κατέγραψε 464.769 νέες μολύνσεις, σύμφωνα με τα σημερινά επίσημα στοιχεία. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό που έχει καταγραφεί στη χώρα από την έναρξη της πανδημίας.

Παράλληλα, 288 ασθενείς υπέκυψαν σε επιπλοκές της Covid-19, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων σε 100.339.

Στην παρούσα φάση 3.881 ασθενείς νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), 32 λιγότεροι σε σύγκριση με την προηγούμενη ημέρα.

Οι πρώτες δόσεις του εμβολίου Novavax κατά της Covid-19, το οποίο έλαβε το πράσινο φως από τις υγειονομικές αρχές, θα φτάσουν στη Γαλλία την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γαλλία αναμένεται να παραλάβει «μεταξύ 1,1 και 1,2 εκατομμυρίων δόσεων» κατά την πρώτη παράδοση και στη συνέχεια «800.000 δόσεις ανά εβδομάδα τον Μάρτιο», διευκρίνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.