ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Απέλπιδες προσπάθειες του αμερικανικού «βαθέως κράτους» κατά Τραμπ με αφορμή τη συμφωνία για το κλίμα

Απέλπιδες προσπάθειες του αμερικανικού «βαθέως κράτους» κατά Τραμπ με αφορμή τη συμφωνία για το κλίμα

Εντείνονται οι αντιδράσεις εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, μετά την απόφασή του να αποχωρήσουν οι ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα.

Μάλιστα, ήδη εντός των Ηνωμένων Πολιτειών η δυσαρέσκεια κλιμακώνεται, με τον πρώην δήμαρχο Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ να δηλώνει ότι, παρά την απόφαση του Τραμπ, οι ΗΠΑ θα τηρήσουν τους στόχους που τέθηκαν στη Συμφωνία.

Ο Μπλούμπεργκ, που πλέον είναι ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για τις πόλεις και την κλιματική αλλαγή, ήταν κατηγορηματικός: «Οι Αμερικανοί δεν αποσύρονται από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα. Θα τιμήσουμε και θα σεβαστούμε τη Συμφωνία του Παρισιού, δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει η Ουάσινγκτον για να μας σταματήσει».

«Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν δήμαρχοι, κυβερνήτες και επικεφαλής επιχειρήσεων απ’ άκρη σ’ άκρη των ΗΠΑ», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος δεσμεύθηκε να προσφέρει 15 εκατομμύρια δολάρια (13,4 εκατ. ευρώ) για να υποστηρίξει τις ενέργειες του ΟΗΕ κατά της κλιματικής αλλαγής.

Στόχος είναι να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις της γραμματείας της Σύμβασης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή, «μεταξύ αυτών και εκείνες που έχουν σκοπό να βοηθήσουν τις χώρες να εφαρμόσουν τις δεσμεύσεις τους στο πλαίσιο της Συμφωνίας του Παρισιού για το Κλίμα», ανακοίνωσε χθες Πέμπτη το ίδρυμα Bloomberg Philanthropies του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης,

Δήμαρχοι, κυβερνήτες και επικεφαλής επιχειρήσεων «που ανήκουν και στα δύο κόμματα θα υπογράψουν μια ανακοίνωση στήριξης του ΟΗΕ και μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μείωσης των ρύπων, τους οποίους οι ΗΠΑ υπέγραψαν στο Παρίσι το 2015», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.