ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

O viral αστυνομικός που χορεύει χεράκι χεράκι με παιδιά στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε (φώτο,βίντεο)

O viral αστυνομικός που χορεύει χεράκι χεράκι με παιδιά στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε (φώτο,βίντεο)

Μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της ποπ μουσικής συγκεντρώθηκαν χτες στο χώρο του Emirates Old Trafford Cricket Ground προκειμένου να δώσουν μία συναυλία κατά της τρομοκρατίας, τους μίσους και του φόβου.

Ωστόσο, εκτός από τα συγκινητικά λόγια της Αριάνα Γκράντε για τα 22 θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ, την παράσταση έκλεψε και ένας αστυνομικός.

Η κάμερα, λοιπόν, τον κατέγραψε να πιάνεται χέρι με χέρι με παιδιά και να χορεύει μαζί τους υπό τους ρυθμούς του Τζάστιν Μπίμπερ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αστυνομικός, ο οποίος μάλιστα ξεχώριζε στον κύκλο μιας και φορούσε την φωσφοριζέ στολή του, έγινε viral στο Twitter με τους περισσότερους χρήστες να τον αποθεώνουν.

«Η καλύτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν αυτός ο αστυνομικός χόρεψε με αυτά τα παιδάκια. Αυτό είναι το πνεύμα του Μάντσεστερ» είπε ένας χρήστης.

«Αυτός ο αστυνομικός χορεύει χέρι με χέρι με τα παιδιά… πραγματικά αγαπώ αυτή την χώρα», ανέφερε ένας άλλος.

Γενικότερα, στη συναυλία στο Ολντ Τράφορντ βρέθηκαν περίπου 50.000 άνθρωποι και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα κατά του μίσους. Κρατούσαν ροζ χαρτιά που For our angels (Για τους αγγέλους μας)», ενώ στο πλήθος βρίσκονταν πολλοί που φορούσαν βραχιολάκια με την φράση «we stand together (Είμαστε ενωμένοι)».

https://www.instagram.com/p/BU8mrUtFoq6

Στη σκηνή μεταξύ άλλων βρέθηκαν οι Coldplay, η Κέιτι Περι, ο Τζάστιν Μπίμπερ και οι Black Eyed Peas.

https://www.instagram.com/p/BU8f8H4lQlP

Οι τραγουδιστές που εμφανίστηκαν στη σκηνή το έκαναν αφιλοκερδώς, με το ποσό που κατάφεραν να συγκεντρώσουν για το ταμείο που έχει συσταθεί για τα θύματα του Μάντσεστερ να αγγίζει τα δύο εκατ. λίρες, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, καθώς το Λονδίνο μία ημέρα νωρίτερα είχε συγκλονιστεί από ένα ακόμη τρομοκρατικό χτύπημα.

https://www.instagram.com/p/BU8fykUFwkj

«Υπάρχουν επιπλέον έλεγχοι ασφαλείας και θα γίνουν έρευνες σε όλους», δήλωσε ο Γκάρι Σίουαν αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας του Μάντσεστερ. «Ζητάμε από τους πολίτες να μην έχουν μαζί τους τσάντες, αν είναι δυνατό. Αυτό θα επιταχύνει την είσοδό τους», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.