ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Καρέ – καρέ η επιχείρηση εκτέλεσης με 50 σφαίρες των ισλαμιστών τρομοκρατών στο Λονδίνο (φωτό, βίντεο)

Καρέ – καρέ η επιχείρηση εκτέλεσης με 50 σφαίρες των ισλαμιστών τρομοκρατών στο Λονδίνο (φωτό, βίντεο)

Δείτε καρέ-καρέ όλη την επιχείρηση εξουδετέρωσης των ισλαμιστών τρομοκρατών από την αστυνομία στο Λονδίνο με συνολικά 50 σφαίρες. Την κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ο Ιταλός κινηματογραφιστής Γκαμπριέλε Σκιότο, ο άνθρωπος που το ίδιο βράδυ έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του νεκρού τρομοκράτη με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Ο Σκιότο βρισκόταν σε μια από τις παμπ στην αγορά του Μπόροου προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όταν άκουσε τα ουρλιαχτά των θυμάτων των τριών τρομοκρατών που νωρίτερα είχαν σαρώσει πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Ωθούμενος από την επαγγελματική του «διαστροφή» αντί να κρυφτεί μέσα στην παμπ ο 25χρονος Ιταλός βγήκε στο δρόμο και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις τρομοκράτες που φορούσαν γιλέκα με ψεύτικα μεταλλικά δοχεία για να δίνουν την εντύπωση ότι είναι ζωσμένοι με εκρηκτικά.

«Η αστυνομία προσπαθούσε να τους απομακρύνει από τους περαστικούς. Και τότε τους πυροβόλησαν. Είδα τρεις άνδρες να δέχονται τα πυρά των αστυνομικών» περιγράφει τη σκηνή που εκτιλύχθηκε μπροστά στα μάτια του ο Σκιότο.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα η Daily Mail είναι αποκαλυπτικές. Οχτώ αστυνομικοί με προτεταμένα τα όπλα έχουν σχηματίσει ένα είδος ανθρώπινου τείχους και στη θέα των τρομοκρατών ανοίγουν πυρ ρίχνοντας συνολικά 50 σφαίρες.

«Έπεσαν όλοι νεκροί μέσα σε δευτερόλεπτα. Μπαμ, μπαμ, μπαμ. Οι αστυνομικοί αποδείχθηκαν αποτελεσματικοί. Ήταν σαν ήταν έτοιμοι από καιρό για μια τέτοια επιχείρηση» συνέχισε τη διήγηση ο Ιταλός κινηματογραφιστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη στιγμή των πυροβολισμών των αστυνομικών κατέγραψε την ίδια ώρα σε ερασιτεχνικό βίντεο και ο πελάτης μιας κοντινής παμπ. Ο ίδιος σκυμμένος πίσω από ένα τραπέζι για να καλυφθεί καταγράφει όσα συμβαίνουν γύρω του όταν κάποια στιγμή ακούγονται πυροβολισμοί από την πλευρά του δρόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.