ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βέμπερ σε Μητσοτάκη: «Ο ελληνικός λαός έχει υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες»

Βέμπερ σε Μητσοτάκη: «Ο ελληνικός λαός έχει υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς με τον Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής του ΕΛΚ στο ευρωκοινοβούλιο.

Ο κ.Βέμπερ αφού επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είπε πως για το ΕΛΚ το μέλλον της χώρας βρίσκεται σε μια κυβέρνηση της ΝΔ. Συγκεκριμένα ανέφερε «το πρόγραμμα είναι 100% του κ. Τσίπρα. Εξαιτίας των λαθών της πρώτης διακυβέρνησης (πρώτο εξάμηνο του 2015), υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα από την ευρωζώνη. Για το ΕΛΚ το μέλλον της χώρας βρίσκεται σε μια κυβέρνηση της ΝΔ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «η Ελλάδα έχει περάσει από μια μεγάλη δοκιμασία και ο ελληνικός λαός έχει υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες. Αυτές οι θυσίες με την υπάρχουσα κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα». Βούληση της ΝΔ, όπως είπε, «είναι να αγκαλιάσει μια μεγάλη μεταρρυθμιστική ατζέντα αλλαγών για να ξανακερδίσει η χώρα τη χαμένη της αξιοπιστία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.