ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Βρετανία: Προβληματισμός για το κενό εξουσίας στη Β.Ιρλανδία

Βρετανία: Προβληματισμός για το κενό εξουσίας στη Β.Ιρλανδία

Ο Βρετανός υπουργός υπεύθυνος για τη Βόρεια Ιρλανδία εξέφρασε την άποψη πως παραμένει πεπεισμένος ότι μια συμφωνία είναι ακόμη εφικτή για να σχηματιστεί κυβέρνηση συμμαχίας στην επαρχία, αλλά διεμήνυσε ότι το σημερινό αδιέξοδο δεν μπορεί να παραταθεί.

Η Βρετανία έδωσε στους βορειοϊρλανδούς πολιτικούς μερικές ημέρες ακόμη να διαπραγματευθούν μετά την αθέτηση της προθεσμίας της Πέμπτης για να καταλήξουν σε συμφωνία και ο Τζέιμς Μπρόκενσαϊρ δήλωσε ότι θα μιλήσει στη Βουλή των Κοινοτήτων τη Δευτέρα για τα «πιθανά επόμενα βήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συνεχίζω να είμαι της γνώμης ότι (μια συμφωνία) συνεχίζει να είναι εφικτή αλλά (…) για μια παρατεταμένη περίοδο, στη Βόρεια Ιρλανδία δεν έχουμε πολιτικούς που λαμβάνουν αποφάσεις. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ», δήλωσε ο Μπρόκενσαϊρ στη δημόσια βρετανική ραδιοφωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.