ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Βασίλισσα Λετίσια: Γοητευμένη από τον πρίγκιπα Χάρι (φωτό)

Βασίλισσα Λετίσια: Γοητευμένη από τον πρίγκιπα Χάρι (φωτό)

Το αβαείο του Ουέστμινστερ επισκέφθηκε το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας και κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του Άγνωστου Πολεμιστή…

Λαμπερή με ή χωρίς την τιάρα της, η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έκλεψε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις στην τριήμερη επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί μαζί με τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε, στη Βρετανία.

Την Πέμπτη το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας επισκέφθηκε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι το αβαείο του Ουέστμινστερ και κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του Άγνωστου Πολεμιστή. Για τον 32χρονο εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν το «ντεμπούτο» του στην υποδοχή ξένων ηγετών και όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, η βασίλισσα Λετίσια έδειξε γοητευμένη από τον πέμπτο στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας.

Η κομψή 44χρονη βασίλισσα της Ισπανίας για την επίσκεψή της στο αββαείο του Ουέστμινστερ επέλεξε να φορέσει μπλε πουκάμισο από μετάξι και λευκή μίντι φούστα με φλοράλ σχέδιο της σχεδιάστριας Καρολίνα Χερέρα.

Είναι η πρώτη φορά από το 1986, όταν ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος είχε επισκεφθεί την Βρετανία, που Ισπανός βασιλιάς πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Γηραιά Αλβιόνα. Η επίσκεψη του 49χρονου βασιλιά Φελίπε και της συζύγου του είχε αναβληθεί δύο φορές. Η πρώτη φορά ήταν τον Μάρτιο του 2016, εξαιτίας της πολιτικής κρίσης στην Ισπανία και τον περασμένο μήνα, λόγω των πρόωρων εθνικών εκλογών στη Βρετανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.