ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την παιδική και εφηβική ηλικία του ηγέτη της Ρωσίας Βλ.Πούτιν (φωτό)

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την παιδική και εφηβική ηλικία του ηγέτη της Ρωσίας Βλ.Πούτιν (φωτό)

Τα φώτα της δημοσιότητας «είδαν» σπάνιες φωτογραφίες του ηγέτη της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος από μικρή ηλικία φαινόταν πως έει ηγετική φυσιογνωμία και η ενασχόληση του με τις πολεμικές τέχνες, τον έκαναν να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τον χαρακτήρα του.

Γεννημένος στην τότε σοβιετική πόλη του Λένινγκραντ, που τώρα ονομάζεται Αγία Πετρούπολη, στις 7 Οκτωβρίου το 1952, μεεγάλωσε κάτω από δύσκολες συνθήκες, ενώ η μητέρα του τον βάπτισε στα κρυφά χριστιανό, μακριά από το βλέμμα του κομμουνιστή πατέρα του.

Είχε άλλους δυο αδελφούς, οι οποίοι πέθαναν πριν αυτός γεννηθεί.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, είχε θέμα με τη διαχείριση του χρόνου και αργούσε πάντα να πάει το πρωί στο σχολείο.

Η Daily Mail δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες από τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια αλλά και από στιγμές με τα παιδιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.