ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Ο Μ.Τζόνσον ανέβηκε σε φουσκωτό και κυνήγησε πειρατές στην Νιγηρία

Βίντεο: Ο Μ.Τζόνσον ανέβηκε σε φουσκωτό και κυνήγησε πειρατές στην Νιγηρία

Την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από τις επιχειρήσεις κατά των πειρατών στη Νιγηρία βρήκε ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη χώρα.

Ο «Bo Jo» ανέβηκε, μάλιστα, σε ένα από τα φουσκωτά που χρησιμοποιούνται από τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις και απόλαυσε ένα ταξίδι στο νερό σε υψηλές ταχύτητες.

Μετά τη βόλτα ανέβηκε και σε ένα σκάφος και πήρε στα χέρια μια μάνικα για να δει πώς είναι να πετάνε νερό με πίεση κατά πειρατών που επιχειρούν ρεσάλτο σε πλοίο.

Επειδή, όμως, η δραστηριότητα αυτή τον κούρασε, ο κ. Τζόνσον στη συνέχεια απόλαυσε ένα ποτήρι παγωμένης μπίρας Γκίνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πιο επίσημο κομμάτι του ταξιδιού του ο Βρετανός ΥΠΕΞ ανακοίνωσε την παροχή βοήθειας ύψους 200 εκατ. λιρών στη Νιγηρία για τη μάχη κατά της τρομοκρατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.