ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βραζιλία: Κατολίσθηση από λάσπη – 10 νεκροί και δεκάδες τραυματίες (φωτο – βίντεο)

Βραζιλία: Κατολίσθηση από λάσπη – 10 νεκροί και δεκάδες τραυματίες (φωτο – βίντεο)

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης, Ρομπέρτο Ρομπαντέι, ανακοίνωσε το τραγικό περιστατικό που συνέβη όταν ένας μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε από την υπερκείμενη λοφοπλαγιά και έπεσε πάνω σε έξι σπίτια σε συνοικία της Νιτεροϊ.

«Έβρεξε πολύ το τελευταίο διήμερο και κηρύχθηκε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στο Νιτεροϊ. Οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν να μετακινηθούν σε ασφαλέστερες περιοχές», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Globo TV.

Αρκετές οικογένειες, ωστόσο, αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, όπως είπε ο πρόεδρος του συλλόγου κατοίκων της συνοικίας Μπόα Εσπεράντσα.

Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις έρευνες μέσα σε τόνους λάσπης και ερειπίων για τον εντοπισμό τυχόν επιζώντων, αλλά και προκειμένου να ανασύρουν τα θύματα.

Ένα απ’ αυτά ήταν ένα οκτάχρονο κοριτσάκι. Η γιαγιά του, πρόλαβε, τουλάχιστον να σώσει τον αδελφό της, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.