ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Άντρας στο Τέξας συνελήφθη επειδή… μαρτύρησε σε παιδιά οτι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης (φωτο)

Άντρας στο Τέξας συνελήφθη επειδή… μαρτύρησε σε παιδιά οτι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης (φωτο)

Στα κρατητήρια της κωμόπολης του Κλέμπουρν, στο Τέξας, κατέληξε ένας 31χρονος, ο οποίος… μαρτύρησε σε παιδιά ότι ο Αγιος Βασίλης δεν υπάρχει!

Ολα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής, σε ένα πρωινό για τα παιδιά που είχε διοργανώσει η τοπική ενορία, παρουσία του… Αη Βασίλη.

Τη στιγμή που τα παιδιά φωτογραφίζονταν με τον άγιο των δώρων, στο προαύλιο της εκκλησίας εμφανίστηκαν τρία άτομα που κρατούσαν πλακάτ και άρχισαν να διαμαρτύρονται προς τους γονείς για τα ψέμματα που λένε στα παιδιά, περί του Αγιου Βασίλη.

«Δεν υπάρχει ο Αγιος Βασίλης» έλεγαν και προς τα παιδιά, προκαλώντας την ενόχληση γονέων, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.
Σύμφωνα με το RT, ο ένας εκ των τριών διαδηλωτών παρέμεινε στο σημείο παρά τις εκκλήσεις αστυνομικών και τελικά συνελήφθη για καταπάτηση ιδιωτικού χώρου.

O 31χρονος… αρνητής του Santa Ααρον Ουρμπάνσκι οδηγήθηκε στα κρατητήρια και αν τελικά καταδικαστεί απειλείται με ποινή κάθειρξης έως 6 μήνες και χρηματικό πρόστιμο 2.000 δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος του Κλέμπουρν Σκότ Κέιν δήλωσε, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ότι αναγνωρίζει το δικαίωμα των τριών… αρνητών να διαδηλώσουν, σημειώνοντας ωστόσο ότι «το Κλέμπουρν αγαπάει τον Αγιο Βασίλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.