ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Παραίτηση πρεσβευτή λόγω πάρτι οργίων

Παραίτηση πρεσβευτή λόγω πάρτι οργίων

Σε παραίτηση εξαναγκάστηκε ο πρεσβευτής της Ονδούρας στην Κολομβία, Carlos Rodriguez μετά την αποκάλυψη ότι ο σωματοφύλακάς του είχε οργανώσει σεξουαλικό πάρτι με πόρνες στα γραφεία της πρεσβείας.

O σωματοφύλακας και στενός φίλος του πρεσβευτή διοργάνωσε ένα χριστουγεννιάτικο σεξουαλικό πάρτι στις 20 Δεκεμβρίου στην πρεσβεία!

Το πάρτι κράτησε από τις 22:00 μ.μ. έως τις 5:00 π.μ., σύμφωνα με την αστυνομία της Κολομβίας.

Οι ιερόδουλες φεύγοντας έκλεψαν υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα της πρεσβείας, ενώ προέβησαν και σε πράξεις προσβλητικές που δεν σχετίζονται με το σεξουαλικό πάρτι μέσα στο γραφείο του πρεσβευτή.

“Για την προστασία των εθνικών συμφερόντων μας και τις καλές μας σχέσεις με τη Δημοκρατία της Κολομβίας, ζητήσαμε από τον πρέσβη μας αμετάκλητα να παραιτηθεί και αυτός παραιτήθηκε αμέσως” ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ονδούρας.

Η αστυνομία της Κολομβίας ξεκίνησε έρευνα και επιδιώκει να ανακρίνει τις πόρνες που συμμετείχαν, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο πρεσβευτής είχε δώσει το παρών στο συγκεκριμένο πάρτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.