ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Βρετανική πιτσαρία προσφέρει πίτσα με έκπτωση 25% σε όσους… ζητήσουν δημοψήφισμα για το Brexit

Βρετανική πιτσαρία προσφέρει πίτσα με έκπτωση 25% σε όσους… ζητήσουν δημοψήφισμα για το Brexit

Μία πιτσαρία του ανατολικού Λονδίνου εγκαινίασε την δική της καμπάνια για να αποτρέψει την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλέιου από την ΕΕ προσφέροντας πίτσες με γενναία έκπτωση σε κάθε πελάτη που θα ζητήσει από τον βουλευτή του νέο δημοψήφισμα.

«Brexit Schmexit*»: έκπτωση 25% στις πίτσες από την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη 29 Μαρτίου, ημερομηνία της προγραμματισμένης εξόδου από την ΕΕ ή μέχρι την ανακοίνωση της διεξαγωγής νέου δημοψηφίσματος, εξηγεί στον λογαριασμό της στο Twitter η πιτσαρία Apollo που βρίσκεται στο Χάκνι.

Το Χάκνι, συνοικία μποέμ του ανατολικού Λονδίνου, ψήφισε κατά 78% υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ενωση στο δημοψήφισμα του 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πελάτες πρέπει να παρουσιάσουν επιστολή ή e-mail που απευθύνεται σε βουλευτή ζητώντας δεύτερο δημοψήφισμα ή εκλογές για την συμφωνία του Brexit, εξηγεί η πιτσαρία Apollo που αποκλείει από την έκπτωση τις πίτσες για «delivery».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.