ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γερμανία: Ντύθηκε καθαρίστρια η αρχηγός του CDU (φωτο)

Γερμανία: Ντύθηκε καθαρίστρια η αρχηγός του CDU (φωτο)

Στο καρναβάλι του Ζάαρλαντ συμμετείχε η αρχηγός των Χριστιανοδημοκρατών, Ανεγκρέτ Κραμπ Κάρενμπαουερ, ποζάροντας σαν… καθαρίστρια.

Ακολουθώντας πιστά τις παραδόσεις, η «μίνι Μέρκελ», κατά κόσμον Ανεγκρέτ Κραμπ Κάρενμπαουερ, έβαλε την αποκριάτικη στολή συμμετέχοντας, όπως κάθε χρόνο, στο καρναβάλι του Ζάαρλαντ.

Η 56χρονη αρχηγός των Χριστιανοδημοκρατών- ΑΚΚ εν συντομία- και πιθανή διάδοχος της Μέρκελ στην καγκελαρία της Γερμανίας, ντύθηκε καθαρίστρια στο Καρναβάλι της γενέτειράς της.

«Η καθαρίστρια Γκρετλ πόζαρε με άνεση στο φακό» με την φωτογραφία της να κάνει το γύρο των γερμανικών ΜΜΕ, όπως αναφέρει το περιοδικό «Spiegel».

«Η διοπτροφόρα «μίνι- Μέρκελ- και μητέρα τριών παιδιών έκλεψε την παράσταση στο Καρναβάλι», σχολιάζει το γερμανικό δίκτυο n- tv.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.