Πρόεδρος Βραζιλίας: «Η Βραζιλία δεν μπορεί να γίνει μια χώρα για τον κόσμο των γκέι – Έχουμε οικογένειες»

Πρόεδρος Βραζιλίας: «Η Βραζιλία δεν μπορεί να γίνει μια χώρα για τον κόσμο των γκέι – Έχουμε οικογένειες»

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει για άλλη μια φορά στη Βραζιλία ο πρόεδρος της χώρας Ζαΐχ Μπολσονάρου μετά τη δήλωσή του ότι η χώρα του καφέ «δεν θα πρεπει να γίνει παράδεισος για τον γκέι τουρισμό».

«Η Βραζιλιά δεν μπορεί να γίνει μια χώρα για τον κόσμο των γκέι. Έχουμε οικογένειες» δήλωσε ο Μπολσονάρου στο περιοδικό Crusoe.

Η δήλωση του προέδρου της Βραζιλίας, ο οποίος έχει αυτοχαρακτηριστεί «ομοφοβικός», έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους την πρωτεύουσα της χώρας Μπραζίλια.

Άμεση ήταν η αντίδραση της LGTB κοινότητας της Βραζιλίας η οποία χαρακτήρισε τον Μπολσονάρου «εθνική ντροπή».

«Λερώνει την εικόνα της χώρας μας με κάθε πιθανό τρόπο» δήλωσε δημοτικός σύμβουλος του Ρίο Ντε Τζανέιρο στον Guardian.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες συνέντευξείς του ο πρόεδρος της Βραζιλίας έχει δηλώσει ότι θα προτιμούσε ο γιος του να είναι νεκρός από το να είναι ομοφυλόφιλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.