ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θύμα ή απατεώνας ο άστεγος εκατομυριούχος που κέρδισε 4,5εκ. στο Λόττο;

Θύμα ή απατεώνας ο άστεγος εκατομυριούχος που κέρδισε 4,5εκ. στο Λόττο;

H ζωή του Μαρκ Γκόντραμ πάντα είχε αντιθέσεις και αμφισβητήσεις. Ακόμα και τώρα που η τύχη του χαμογέλασε κερδίζοντας 4,5 εκατομμύρια Ευρώ στο αγγλικό Λόττο, του δημιουργήθηκαν ακόμα περισσότεροι μπελάδες. Ο Γκόντραμ μαζί μ τον επιστήθιο φίλο του Τζον Ρος Γουότσον πανηγύρισε έξαλλα την επιτυχία του, κέρασε τους φίλους του σαμπάνιες και πόζαρε κρατώντας χαρτονομίσματα των 50 λιρών στα χέρια του.

Όταν όμως πήγε να παραλάβει τα κέρδη του έζησε μία ψυχρολουσία. Ενημερώθηκε πως τα κέρδη του παρακρατήθηκαν από την εταιρεία Camelot που διαχειρίζεται το αγγλικό Lotto μέχρι να ολοκληρωθεί έρευνα για το «πόθεν έσχες» της πιστωτικής κάρτας με την οποία αγοράστηκε ο τυχερός λαχνός.

Βεβαρυμένο παρελθόν

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας ο τυχερός λαχνός αγοράστηκε μέσω πιστωτικής κάρτας. Με δεδομένο ότι ο Μαρκ Γκόντραμ έχει κατηγορηθεί 22 φορές στο παρελθόν για πολλές απάτες και έχει φυλακιστεί για κατηγορίες γύρω από κλεμμένες πιστωτικές κάρτες μπήκε αμέσως στο μικροσκόπιο. Αλλα και ο φίλος του Τζον Ρος Γουότσον τον Ιούλιο του 2018 φυλακίστηκε για 16 εβδομάδες για απάτη με τραπεζικές κάρτες.

Αλλωστε από έναν πρόχειρο έλεγχο που έγινε στην πιστολιπτική ικανότητα του Γκόντραμ εξάγεται το συμπέρασμα πως καμία τράπεζα δεν θα μπορούσε να του είχε χορηγήσει πιστωτική κάρτα.

Η Camelot από την πλευρά της υποστηρίζει πως ο λαχνός αγοράστηκε στο Clapham, Νότιο Λονδίνο με χρεωστική κάρτα, οι οποίες εκδίδονται μόνο στους κατόχους τραπεζικών λογαριασμών. Διενεργείται έρευνα να βρεθεί ο ιδιοκτήτης της πιστωτικής κάρτας και είχε συναινέσει στην αγορά του λαχνού.

Ενός κακού μύρια έπονται…

Και σα να μην φτάνουν αυτά, μόλις έγινε γνωστή η δέσμευση των χρημάτων του από την Camelot ο σπιτονοικοκύρης του έκανε έξωση αφήνοντας τον στο δρόμο.

Τις τελευταίες ημέρες ο Μαρκ Γκόντραμ εθεάθη να ζητιανεύει στους δρόμους του Μπόλτον και να ψάχνει τα σκουπίδια για κάτι φαγώσιμο.

Είναι ράκος αλλά θα προσφύγει στη δικαιοσύνη

Ανθρωποι που γνωρίζουν τον Μαρκ Γκόντραμ λένε πως είναι ψυχολογικό ράκος. «Τη μία ημέρα έπινε σαμπάνιες και την άλλη ζητιανεύει στο δρόμο», είπε ένας γνωστός του και επιβεβαίωσε πως μόλις πριν λίγο καιρό πήρε εξιτήριο από τις φυλακές όπου εξέτιε ποινές για απάτες με πιστωτικές κάρτες.

Ο Μαρκ Γκόντραμ παρά το σοκ δεν είναι διατεθειμένος να το βάλει κάτω. Όπως λέει πως μόλις βρει την κατάλληλη υποστήριξη θα διεκδικήσει την δικαίωση του μέσω των δικαστηρίων. Υποστηρίζει επίσης πως τον τυχερό λαχνό τον απέκτησε με προπληρωμένη κάρτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.