ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκ: Είδαν σε απευθείας σύνδεση από το κινητό τους να πυροβολούν τον 16χρονο γιο τους

Σοκ: Είδαν σε απευθείας σύνδεση από το κινητό τους να πυροβολούν τον 16χρονο γιο τους

Ο 16χρονος Ελληνοαυστραλός Αλέξης Γάτης δέχθηκε δυο πυροβολισμούς στο στήθος μέσα στο σπίτι του, τα ξημερώματα της Κυριακής από άγνωστο άνδρα. Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Στο σπίτι του ομογενή στην περιοχή Lockleys της Αδελαΐδας, βρίσκονταν ακόμα ο 21χρονος αδελφός του νεαρού μαθητή.

Ο Γάτης μεταφέρθηκε εσπευσμενα στο νοσοκομειο Royal Adelaide Hospital, όπου και χειρουργήθηκε και, πλέον, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Οι γονείς του Άλεξ παρακολούθησαν το συμβάν απο την κάμερα του κινητού τους, αφού βρίσκονται στην Ελλάδα και όπως αναφέρουν πηγές κοντά στην οικογένεια προσπαθούν να βρουν πτήση να επιστρέψουν στην Αδελαιδα.

Συμμαθητής του θύματος δήλωσε πως ο Άλεξ είναι ένα ιδιαίτερα ευγενικό και ήσυχο παιδί, ενώ ο θείος του δήλωσε πως η οικογένεια δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί αφού ο ανιψιός του δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικές αρχές με την σειρά τους επιβεβαίωσαν πως λίγες ώρες πριν την επίθεση είχε προηγηθεί διαπληκτισμός έξω από το σπίτι και πως δεν πρόκειται για ένα τυχαίο συμβάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.