«Ξεσκονίστε τα εκλογικά σας βιβλιάρια» θα έλεγαν παλιά

«Πόρτα» Ν.Τραμπ σε Ε.Μακρόν: «Δεν χρειαζόμαστε διαμεσολαβητή για το Ιράν»

«Πόρτα» Ν.Τραμπ σε Ε.Μακρόν: «Δεν χρειαζόμαστε διαμεσολαβητή για το Ιράν»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε χθες βράδυ την προσπάθεια που καταβάλει ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν να λειτουργήσει ως διαμεσολαβητής μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν για την αποκλιμάκωση των εντάσεων μεταξύ των δύο άσπονδων εχθρών.

«Δεν χρειαζόμαστε μεσολαβητή», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

«Εκείνος (ο Μακρόν) είναι φίλος μου, αλλά δεν ψάχνουμε για μεσολαβητές. Ξέρουν ποιον να καλέσουν», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ δήλωσε επίσης ότι δεν έχει καμία προγραμματισμένη συνάντηση αυτή την εβδομάδα με τον Ιρανό ομόλογό του Χασάν Ροχανί, χωρίς ωστόσο να αποκλείει μια συνάντηση μαζί του στην Νέα Υόρκη.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.