ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Richard Huckle: Νεκρός στο κελί του ο χειρότερος παιδόφιλος της Βρετανίας

Richard Huckle: Νεκρός στο κελί του ο χειρότερος παιδόφιλος της Βρετανίας

Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε, την Κυριακή (13/10), ο Βρετανός παιδόφιλος Richard Huckle που κακοποίησε εκατοντάδες παιδιά στη νοτιοανατολική Ασία και χρησιμοποιούσε το dark web για να χρηματοδοτεί τις αποτρόπαιες «δραστηριότητές» του.

Ο «χειρότερος», όπως έχει χαρακτηριστεί, Βρετανός παιδόφιλος, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 23 φορές ισόβια, βρέθηκε μαχαιρωμένος με ένα αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο μέσα στο κελί του σε μία φυλακή όπου στεγάζει πολλούς από τους πιο διαβόητους και βίαιους κακοποιούς της Βρετανίας.

Ένας συγκρατούμενός του είναι ύποπτος για τη δολοφονία του 30χρονου παιδόφιλου και κρατείται στην απομόνωση μέχρι να ξεκινήσει η έρευνα της αστυνομίας.

  • Ποιος ήταν ο διαβόητος παιδόφιλος Richard Huckle

Ο 30χρονος Richard Huckle είχε βάλει στο στόχαστρό του μια φτωχή χριστιανική κοινότητα στη Μαλαισία όπου εμφανιζόταν ως φωτογράφος και δάσκαλος αγγλικών για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών των μετέπειτα θυμάτων του.

Δεν δίσταζε μάλιστα να τραβά φωτογραφίες και βίντεο την ώρα που κακοποιούσε μικρά παιδιά- με το μικρότερο θύμα του να είναι ένα μωρό που φορούσε ακόμα πάνα.

Ο Huckle καυχιόταν για τα «επιτεύγματά» του σε blogs και είχε γράψει και ένα αρρωστημένο εγχειρίδιο (!) 60 σελίδων με τίτλο «Pedophiles & Poverty: Child Lover Guide» (Παιδόφιλοι και φτώχεια: Οδηγός για εραστές παιδιών).

Ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του για 71 κατηγορίες, μεταξύ αυτών για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και σεξουαλικές περιπτύξεις με παιδιά. Η απαγγελία των κατηγοριών διήρκεσε σχεδόν μία ώρα και η υπόθεσή του πιστεύεται πως είναι η χειρότερη του είδους.

Στην επιστολή του προς το δικαστήριο στις 23 Μαΐου, ο ίδιος περιγράφει τον με «χαμηλή αυτοεκτίμηση και έλλειψη εμπιστοσύνης με τις γυναίκες», αν και είπε ότι δεν έχει «καμία δικαιολογία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Huckle συνελήφθη από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Gatwick τα Χριστούγεννα του 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.