ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δισεκατομμυριούχος συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης στο ιδιωτικό του νησί στον Ειρηνικό

Δισεκατομμυριούχος συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης στο ιδιωτικό του νησί στον Ειρηνικό

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Cirque du Soleil, Γκι Λαλιμπέρτ, τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία ότι καλλιεργούσε κάνναβη στο ιδιωτικό του νησί.

Ο ιδρυτής του Cirque du Soleil καλλιεργούσε κάνναβη στο ιδιωτικό νησί του στον Νότιο Ειρηνικό όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Γαλλίας.

Ο Καναδός επιχειρηματίας συνελήφθη κατά την αποβίβασή του από το ιδιωτικό του αεροσκάφος στη Γαλλική Πολυνησία και αργότερα σήμερα αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου, ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς. Οι δικαστικές αρχές θέλουν να πληροφορηθούν αν ο Λαλιμπέρτ έκανε διακίνηση χασίς.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία του Lune Rouge αναφέρει ότι ο Λαλιμπέρτ χρησιμοποιεί την κάνναβη για ιατρικούς και αυστηρά προσωπικούς σκοπούς και διαψεύδει ότι καλλιεργούσε χασίς στο ιδιωτικό του νησί Νουκουτεπίπι για εμπορικούς σκοπούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Γκι Λαλιμπέρτ διαχωρίζει πλήρως τον εαυτό του από τις όποιες φήμες τον εμπλέκουν…στην πώληση ή διακίνηση ναρκωτικών», αναφέρει.
Σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Polynesie Premiere, η αστυνομία ανέκρινε πριν από μερικές εβδομάδες έναν από τους συνεργάτες του Λαλιμπέρτ ως ύποπτο για την κατοχή ναρκωτικών και βρήκε φωτογραφίες από χασισοφυτείες στο κινητό του τηλέφωνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.