«Ξεσκονίστε τα εκλογικά σας βιβλιάρια» θα έλεγαν παλιά

Bοσνία: Υπουργός αποκάλεσε βουλευτή πίθηκο και τον χαστούκισε μέσα στη Βουλή

Bοσνία: Υπουργός αποκάλεσε βουλευτή πίθηκο και τον χαστούκισε μέσα στη Βουλή

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο Κοινοβούλιο της Βοσνίας με αφορμή μία διαφωνία σχετικά με το ΝΑΤΟ, καθώς υπουργός χαστούκισε βουλευτή της αντιπολίτευσης.

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέλευσης του Κοινοβουλίου σχετικά με το ΝΑΤΟ, η οποία διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα, ο υπουργός Εσωτερικών της Σέρβικης Δημοκρατίας, Ντράγκαν Λούκατς είχε έντονη λογομαχία με τον βουλευτή της αντιπολίτευσης, Ντράσκο Στανιβούκοβιτς.

Ο υπουργός είπε στον νεαρό βουλευτή, όπως και σε άλλους βουλευτές ότι δεν μπορούν να φέρνουν στο Κοινοβούλιο σημαίες του ΝΑΤΟ.

«Όταν πέταγαν πάνω από το κεφάλι μου αεροπλάνα του ΝΑΤΟ, κοίταγα να μην πέσουν βόμβες στο κεφάλι μου. Δεν μπορείς λοιπόν να φέρνεις τέτοιες σημαίες εδώ μέσα. Ήσουν μικρός τότε, αλλά πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα, αλλιώς θα τελειώσεις όπως και οι σημαίες».

Στη συνέχεια ο Στανιβούκοβιτς πλησίασε τον Λούκατς, ο οποίος του πέταξε χαρτάκια, τον αποκάλεσε πίθηκο και τον χαστούκισε.

Η συνεδρίαση διακόπηκε προσωρινά και η αντιπολίτευση ζήτησε την παραίτηση του Λούκατς.

Οι Βόσνιοι και οι Κροάτες που βρίσκονται στο Κοινοβούλιο της Βοσνίας τάσσονται υπέρ του ΝΑΤΟ, ωστόσο οι Σέρβοι είναι υπέρ της Ρωσίας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.