ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυστραλία: Λευκοί καρχαρίες κατασπάραξαν νεαρό ποδοσφαιριστή

Αυστραλία: Λευκοί καρχαρίες κατασπάραξαν νεαρό ποδοσφαιριστή

Ποδοσφαιριστής 21 ετών, ενώ βρισκόταν με φίλους του σε βραχώδη περιοχή της παραλίας Twilight, στην ακτή της Δυτικής Αυστραλίας, γλίστρησε κι έπεσε στην θάλασσα από ύψος περίπου πέντε μέτρων και παρά τις έρευνες δεν βρέθηκε, ενώ στο σημείο οι φίλοι του είδαν «τουλάχιστον δύο καρχαρίες».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Dailymail», λίγες ώρες αργότερα τμήμα από του σώμα του Έρικ Μπιριγκίτι ξεβράστηκε στην παραλία.

Οι αστυνομικές αρχές νόμιζαν ότι επρόκειτο για τμήμα από το σώμα του 57χρονο Γκάρι Τζόνσον, ο οποίος είχε δεχτεί και αυτός επίθεση από καρχαρίες, στην ίδια περιοχή, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον 21χρονο.

Στα νερά κοντά στην παραλία πιάστηκαν τρεις λευκοί καρχαρίες και οι έρευνες στο στομάχι τους έδειξαν πώς είχαν κατασπαράξει τον άτυχο 21χρονο από το Περθ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.