ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέθανε από κορωνοϊό που της κόλλησε μία νοσοκόμα η 86χρονη πριγκίπισσα της Ισπανίας

Πέθανε από κορωνοϊό που της κόλλησε μία νοσοκόμα η 86χρονη πριγκίπισσα της Ισπανίας

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από τη ζωή η πριγκίπισσα του βασιλικού οίκου των Βουρβόνων – Πάρμα, Μαρία Τερέσα της Ισπανίας, νικημένη από τον κορονοϊό όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της το Σάββατο (28.03.2020).

Η πριγκίπισσα αρρώστησε πριν από οκτώ ημέρες και διακομίσθηκε την Παρασκευή (27.03.2020) σε νοσοκομείο του Παρισιού, όπου άφησε και την τελευταία της πνοή.

Αυτή που της μετέδωσε τον ιό, ήταν η νοσοκόμα που φρόντιζε τις δύο αδερφές της, ενώ τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο μικρότερος αδελφός της, Πρίγκιπας Σίξτος Ερρίκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρία Τερέσα γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου του 1933 στο Παρίσι και ήταν το τρίτο από τα έξι παιδιά του Πρίγκιπα Ξαβιέρ, Δούκα της Πάρμα και της Μαντελάιν των Βουρβόνων. Η πριγκίπισσα δεν παντρεύτηκε ποτέ και ανέκαθεν το στήριγμά της ήταν τα αδέρφια της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.