Καλή και γρήγορη ανάρρωση!

Ο Ν.Τραμπ «κατακεραύνωσε» τους Δημοκρατικούς Κυβερνήτες: «Έχετε κάνει μεγάλη κακοδιαχείριση»

Ο Ν.Τραμπ «κατακεραύνωσε» τους Δημοκρατικούς Κυβερνήτες: «Έχετε κάνει μεγάλη κακοδιαχείριση»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατακεραύνωσε πόλεις και Πολιτείες που ζητούν ομοσπονδιακή βοήθεια για να αντισταθμίσουν τις τεράστιες απώλειες που υφίστανται λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Κατηγορεί τους Δημοκρατικούς ηγέτες τους για «κακοδιαχείριση».

Αμερικανοί κυβερνήτες Πολιτειών ζητούν να εγκριθεί η χορήγηση 500 δισ. δολαρίων από το Κογκρέσο, καθώς βουλευτές και γερουσιαστές εξετάζουν την πιθανότητα να προωθήσουν άλλοι ένα πακέτο μέτρων ανακούφισης.

Υποστηρίζουν ότι τα χρήματα αυτά είναι αναγκαία για να καλυφθεί το κόστος των μέτρων που ελήφθησαν για να αντιμετωπιστεί η κρίση αλλά και το εισόδημα που χάθηκε κατά το διάστημα που οι κάτοικοι ήταν σε καραντίνα.

«Γιατί θα πρέπει οι πολίτες και οι φορολογούμενοι της Αμερικής να διασώσουν κακοδιαχειριζόμενες Πολιτείες (όπως το Ιλινόι, για παράδειγμα) και πόλεις, που σε όλες τις περιπτώσεις διοικούνται από Δημοκρατικούς, όταν οι περισσότερες άλλες Πολιτείες δεν ζητούν βοήθεια; Είμαι ανοιχτός να συζητήσω τα πάντα, όμως απλώς αναρωτιέμαι;» έγραψε στο Twitter ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.