
Μέχρι τις 11 Μαΐου θα κρατήσει η αργία σε όλη την επικράτεια, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού στη Ρωσία.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ο Πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν.
Σε διάγγελμά του ανέφερε επίσης πως η χώρα του αντιμετωπίζει ένα δύσκολο στάδιο της πανδημίας και ζήτησε από την κυβέρνηση να ετοιμάσει ένα πλήρες σχέδιο για επανάκαμψη στην οικονομία.
Επίσης, ζήτησε να σχεδιαστεί ένα πλάνο χαλάρωσης των αυστηρών περιορισμών από τις 12 Μαΐου.
Τόνισε δε πως αυτό θα γίνει σταδιακά και όχι απευθείας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.