ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

To Bloomberg αποθεώνει το πάρκο στο Ελληνικό: «Διπλάσια έκταση από το Central Park της Νέας Υόρκης»

To Bloomberg αποθεώνει το πάρκο στο Ελληνικό: «Διπλάσια έκταση από το Central Park της Νέας Υόρκης»

Αρκετά είναι τα θριαμβευτικά δημοσιεύματα που αφορούν την έναρξη των εργασιών στο Ελληνικό, για την δημιουργία πάρκου και μεγάλα σάιτ του εξωτερικού αναφέρονται στην είδηση.

Το Bloomberg, μάλιστα, παραλληλίζει το Μητροπολιτικό Πάρκο που πρόκειται να κατασκευαστεί στο Ελληνικό με το Central Park της Νέας Υόρκης, επισημαίνοντας πως το πάρκο του Ελληνικού θα έχει τη διπλάσια έκταση.

Αντίστοιχη παρομοίωση χρησιμοποιεί και το Reuters, αναφέροντας ως παράδειγμα το Μονακό. «Η Ελλάδα μετατρέπει το άχρηστο παλιό αεροδρόμιο της Αθήνας σε ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα, το οποίο θα είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από το Μονακό», λέει χαρακτηριστικά στην ανταπόκρισή του από την Αθήνα. Μιλάει επίσης για καθυστερήσεις 20 ετών λόγω της γραφειοκρατίας και των πολιτικών αντιδράσεων, αλλά και για τη δημιουργία 10.000 νέων θέσεων εργασίας κατά την κατασκευή του project της ανάπλασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόμοιες είναι και οι επισημάνσεις του ΑΡ, με εκτενή αναφορά στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ το Bloomberg υπογραμμίζει πως με την ολοκλήρωση του έργου το Ελληνικό θα μοιάζει με μια μικρή πόλη με ξενοδοχεία πολυτελείας, καζίνο, μαρίνες και μοντέρνα συγκροτήματα διαμερισμάτων και γραφείων. Το δημοσίευμα προσθέτει πως το project θα δώσει ώθηση στην οικονομία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο μετά την κρίση του κορονοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.