ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

TikTok: Tι μπορεί να μας μάθει για την ανθρώπινη εξέλιξη

TikTok: Tι μπορεί να μας μάθει για την ανθρώπινη εξέλιξη

Το TikTok, μετά την περίοδο της καραντίνας και τα 2 δισεκατομμύρια downloads , κατάφερε αρκετά γρήγορα να ξεφύγει αποκλειστικά από το νεανικό κοινό.

Όπως εξηγεί η Julianne Holt-Lunstad, καθηγήτρια Ψυχολογίας του Brigham Young University, «οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα και μέσα στην ανθρώπινη ιστορία χρειάστηκε να βασιστούμε σε άλλους για να επιβιώσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πώς σχετίζεται, όμως, αυτό με την άνοδο του TikTok; «Κάθε φορά που οι άνθρωποι συνδέονται κοινωνικά, αυξάνουν τις πιθανότητες επιβίωσής τους κατά 50%». Επομένως, αυτή η ανάγκη μας για συναισθηματική σύνδεση και αίσθηση του ανήκει είναι δύο από τους βασικούς λόγους πάνω στους οποίους βασίζουν την επιτυχία τους τα social media, μεταξύ των οποίων και το TikTok.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.