Σοκ στις ΗΠΑ: Ακροαριστεροί εξτρεμιστές γκρέμισαν το άγαλμα του Κολόμβου – Επικροτούν οι Δημοκρατικοί! (βίντεο)

Σοκ στις ΗΠΑ: Ακροαριστεροί εξτρεμιστές γκρέμισαν το άγαλμα του Κολόμβου – Επικροτούν οι Δημοκρατικοί! (βίντεο)

Ακροαριστεροί εξτρεμιστές γκρέμισαν χθες βράδυ, ανήμερα της 4ης Ιουλίου, άγαλμα του εξερευνητή Χριστόφορου Κολόμβου στη Βαλτιμόρη, το έσυραν στο λιμάνι της πόλης και το πέταξαν στο νερό.

Μάλιστα ο Δημοκρατικός δήμαρχος της Βαλτιμόρης Μπέρναρντ Γιανγκ επικρότησε (!!!) αυτή την εγκληματική ενέργεια λέγοντας μέσω εκπροσώπου του πως «Το άγαλμα του Κολόμβου εντασσόταν στην επαναξιολόγηση που γίνεται πανεθνικά και παγκόσμια για κάποια από αυτά τα μνημεία και τα αγάλματα, που ίσως αντιπροσωπεύουν διαφορετικά πράγματα για κάθε άνθρωπο»,

Ο Κολόμβος είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε το Νέο Κόσμο. Αν και οι Βίκινγκς αποδεδειγμένα είχαν προηγηθεί κατά 500 χρόνια, τουλάχιστον, ως οι πρώτοι Ευρωπαίοι κάτοικοι της ευρωπαϊκής ηπείρου, εν τούτοις δεν κατάφεραν να επιβιώσει η αποικία τους και εξοντώθηκαν από τους ιθαγενείς μετά από κάποια χρόνια παραμονής τους.

Αλλά ο Χριστόφορος Κολόμβος, ήταν αυτός που το 1492 άνοιξε την πόρτα της νέας ηπείρου για τους Ευρωπαίους αποίκους. Ωστόσο, για τους ακροαριστερούς ήταν «ρατσιστής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.