ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στην Ινδία: Έφτασαν τους 18 οι νεκροί από την σύγκρουση του αεροσκάφους (βίντεο)

Τραγωδία στην Ινδία: Έφτασαν τους 18 οι νεκροί από την σύγκρουση του αεροσκάφους (βίντεο)

Ολοένα και περισσότερα είναι τα θύματα του Boeing-737 που είχε απογειωθεί από το Ντουμπάι και στο οποίο επέβαιναν συνολικά 191 επιβάτες, που ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης και κόπηκε στα δύο.

Σε 18 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από το χθεσινό δυστύχημα με ινδικό επιβατικό αεροσκάφος, ενώ 16 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος.

Το αεροσκάφος της Air India Express, με το οποίο επαναπατρίζονταν Ινδοί εγκλωβισμένοι λόγω της πανδημίας σε άλλες χώρες, ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης και κόπηκε στα δύο, εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης στην πόλη Κόζικοντ, στο νότιο τμήμα της χώρας. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 190 επιβάτες και πλήρωμα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το μπροστινό μέρος του αεροπλάνου ακούμπησε στο έδαφος κατά την προσγείωση.

Ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους σκοτώθηκαν, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο Κ. Γκοπαλακρίσναν, επικεφαλής της επαρχίας Μαλαπούραμ στο νότιο κρατίδιο της Κεράλας. «Όλοι οι επιβάτες εισήχθησαν σε διάφορα νοσοκομεία, ενώ υποβλήθηκαν και σε τεστ για COVID-19», δήλωσε ο Γκοπαλακρίσναν.

Επρόκειτο για το χειρότερο αεροπορικό δυστύχημα που έχει σημειωθεί στην Ινδία από το 2010, όταν άλλη πτήση της ίδιας εταιρείας, που προερχόταν και εκείνη από το Ντουμπάι, βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης στην πόλη Μάνγκαλορ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 158 άνθρωποι.

Ο Πούρι ανέφερε ότι η επιχείρηση διάσωσης έχει ολοκληρωθεί και όλοι οι επιβάτες ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια. Χθες, η αστυνομία έκανε λόγο για τέσσερις εγκλωβισμένους.

Τα τοπικά κανάλια έδειξαν εικόνες με τους επιβάτες –ορισμένοι ήταν ακίνητοι πάνω σε φορεία– να μεταφέρονται σε νοσοκομεία από τραυματιοφορείς που φορούσαν μάσκες λόγω της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.