ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτος νικητής Τζόκερ έκανε «καπνό» 180 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε 8 χρόνια

Απίστευτος νικητής Τζόκερ έκανε «καπνό» 180 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε 8 χρόνια

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε ο Κόλιν Γουάριν και η σύζυγος του Κρίστιν, καθώς κατάφεραν να ξοδέψουν 180 εκατομμύρια ευρώ που είχαν κερδίσει στο Τζόκερ, μέσα σε μόλις 8 χρόνια.

Μέσα σε 8 χρόνια τα ξόδεψε όλα και με έναν πρόχειρο υπολογισμό ξόδευε 130.000 ευρώ την εβδομάδα. Λίγο πριν πεθάνει μάλιστα ο Κόλιν είχε στο λογαριασμό του μόνο 45 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είπε και ένας χρηματοκοινομικός σύμβουλος ένας απλός άνθρωπο που δεν τζογάρει σε μετοχές, θέλει πολλή δουλειά και κόπο για να φάει 120 εκατομμύρια σε ένα χρονικό διάστημα 8 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κόλιν που ήταν ένας καμεραμάν στο κανάλι STV, αγόρασε έναν πύργο στη Σκοτία και κάθε εβδομάδα άλλαζε σπορ και πολυτελή αυτοκίνητα. Πολλά λεφτά ξόδεψε επίσης και για την αγαπημένη του ομάδα την Partick Thistle, η οποία δεν κατάφερε να διακριθεί παρά το ζεστό χρήμα στα ταμεία της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.