
Αισιόδοξη για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές εμφανίστηκε η επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας, που κάλεσε τους πολίτες να δείξουν υπομονή μέχρι την καταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων.
Όπως είπε η Τζένιφερ Ό Μάλεϊ Ντίλον, οι εξελίξεις είναι θετικές για τον τέως αντιπρόεδρο, αλλά οι πολίτες θα πρέπει να διατηρήσουν την υπομονή και την ηρεμία τους, καθώς όπως εξήγησε, η καταμέτρηση εξελίσσεται και θα πάρει χρόνο.
«Είμαστε σίγουροι πως ό,τι κι αν συμβεί με την καταμέτρηση και το χρονοδιάγραμμα, θα περάσουμε μπροστά. Είμαστε εξίσου σίγουροι ότι θα είμαστε σε θέση να παρακολουθήσουμε την καταμέτρηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας», προκειμένου αύριο να οριστικοποιηθούν οι 270 εκλεκτορικές ψήφοι.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.