ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Γυναίκα μήνυσε μέντιουμ για αποτυχία – Άλλαξε γνώμη λόγω ενός… δονητή

Ρωσία: Γυναίκα μήνυσε μέντιουμ για αποτυχία – Άλλαξε γνώμη λόγω ενός… δονητή

Μία ιδιαίτερα περίεργη ιστορία έλαβε χώρα στην Ρωσία, όπου μία γυναίκα μήνυσε ένα μέντιουμ καθώς δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή που της είχε θέσει, να φέρει τον σύζυγό της πίσω.

Ας πιάσουμε όμως την ιστορία από την αρχή, τον Μάρτιο του 2020, ο σύζυγος της Μαρία την εγκατέλειψε. Δύο μήνες αργότερα, η γυναίκα απευθύνθηκε στη μάντισσα Άλλα, η οποία της υποσχέθηκε έναντι αμοιβής 50.000 ρουβλίων (περίπου 550 ευρώ) ότι θα έκανε κάτι για να γυρίσει ο σύζυγός της στο σπίτι τους.

Η Άλλα διαβεβαίωσε τη Μαρία ότι ο σύζυγός της θα επέστρεφε σε δύο εβδομάδες εάν η ίδια εκτελούσε ένα ειδικό τελετουργικό: Έπρεπε κάθε βράδυ να ανάβει δύο κεριά και να τα μετακινεί το ένα προς το άλλο και αντίθετα. Ταυτόχρονα, θα έπρεπε να σκέφτεται τον σύζυγό της στο πλευρό της.

Εκτός αυτών, η Μαρία έπρεπε επίσης να τοποθετήσει έναν δονητή στο τραπέζι δίπλα στη φωτογραφία του συζύγου της. Στη συνέχεια, χρειαζόταν να πάρει τον δονητή και να κάνει κάποιες ασκήσεις «σεξουαλικού περιεχομένου».

Ωστόσο, ο σύζυγος ποτέ δεν γύρισε στη Μαρία. Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον της μάντισσας και ζήτησε να της επιστρέψει τόσο τα 50.000 ρούβλια όσο και να της πληρώσει αποζημίωση για ψυχική οδύνη της τάξης του ενός εκατομμυρίου ρουβλίων (περίπου 11.000 ευρώ).

Όπως αποδείχθηκε όμως, στη συνέχεια, η Μαρία δεν ακολούθησε τις οδηγίες της μάντισσας και δεν εκτελούσε σωστά το δεύτερο μέρος της τελετουργίας επειδή δεν είχε δονητή. Οπότε ζήτησε την αναβολή της δικαστικής διαδικασίας, αποφασίζοντας να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη μάντισσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην επόμενη συνεδρία του δικαστηρίου, η Μαρία ανακάλεσε η μήνυσή της. Παράλληλα, εξήγησε ότι ο σύζυγός της δεν είχε επιστρέψει, αλλά ήταν ευγνώμων στη μάντισσα για το δεύτερο μέρος του τελετουργικού. Χάρη στον δονητή, η Μαρία συνειδητοποίησε ότι δεν άξιζε να βασανίζεται για τον σύζυγό της και δεν υπήρχε λόγος για την επιστροφή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.