
Την επαναφορά των περιφερειών της Αττικής και της Δυτικής Ελλάδας στον κατάλογο με τις «περιοχές κινδύνου» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και την αφαίρεση από την ίδια λίστα της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών.
Από αύριο, 14 Φεβρουαρίου, η ταξιδιωτική επισήμανση που αφορά την Ελλάδα αναφέρει ότι θα πρέπει να αποφεύγονται τα «μη αναγκαία, τουριστικά» ταξίδια προς την Αττική, την Κεντρική Ελλάδα, την Δυτική Ελλάδα και την Κεντρική Μακεδονία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.