
Η Τζάσμιν Χάρισον ολοκλήρωσε ένα εξαιρετικά δύσκολο ταξίδι 4.800 χιλιομέτρων, κάνοντας κουπί από την Ισπανία μέχρι την Αντίγκουα.
Για νέο παγκόσμιο ρεκόρ της (σ.σ ηλικιακά) χρειάστηκε 70 ημέρες, 3 ώρες και 48 λεπτά στη θάλασσα.
«Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού παραλίγο να συγκρουστώ με ένα πλοίο – γεωτρύπανο, το σκάφος μου ανατράπηκε δύο φορές και κατανάλωσα αμέτρητες ποσότητες φιστικιών και Nutella», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter.
Η Χάρισον, από το βόρειο Γιορκσάιρ της Αγγλίας, δήλωσε πως είχε εμπνευστεί για να κάνει το ταξίδι, όταν παρακολούθησε τον τερματισμό του αγώνα του 2018, ενώ η ίδια δίδασκε κολύμβηση στην Καραϊβική.
Η Χάρισον ελπίζει με την σειρά της να εμπνεύσει άλλους νέους, περνώντας το μήνυμα πως «είναι οκ, να κάνουμε πράγματα μόνοι μας».

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.