ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα Ορλεάνη: Γυναίκα στέλνει το δικό της μήνυμα – Γιορτάζει γενέθλια για τις λακκούβες (φώτο)

Νέα Ορλεάνη: Γυναίκα στέλνει το δικό της μήνυμα – Γιορτάζει γενέθλια για τις λακκούβες (φώτο)

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί βρήκε μία γυναίκα από τη Νέα Ορλεάνη, που πραγματοποίησε γενέθλια για τις λακκούβες έξω από το σπίτι της.

Η όμορφη Νάταλι έφτιαξε τούρτα, πήρε στα χέρια της μπαλόνια και πήγε δίπλα στη μπουλντόζα για να γιορτάσει τα γενέθλια της λακκούβας.

«Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στα έργα στον δρόμο μας! Αυτή τη βδομάδα έκλεισε ένας χρόνος που ξεκίνησαν να τρυπούν τον δρόμο μας. Έναν χρόνο μετά, ο μισός δρόμος είναι απροσπέλαστος-μόλις την περασμένη βδομάδα υπήρχε μια τεράστια τρύπα 2 μέτρων. Για να γιορτάσω έφτιαξα μια τούρτα ρέπλικα του δρόμου» έγραψε με χιούμορ η νεαρή γυναίκα σε ανάρτησή της στο Facebook.

Η ανάρτηση της γυναίκας για τα γενέθλια των έργων στον δρόμο έγινε viral και προκάλεσε και την αντίδραση της τεχνικής υπηρεσίας της Νέας Ορλεάνης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ράμσεϊ Γκριν, υποδιευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας, τα έργα καθυστέρησαν λόγω κακοκαιρίας, περιβαλλοντικών προβλημάτων και της πανδημίας κορωνοϊού.

Δείτε τις φωτογραφίες:



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.