ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξεπέρασαν και αυτά τα όρια της γελοιότητας: Ζητούν να αφαιρεθεί το φιλί του πρίγκιπα στην Χιονάτη!

Ξεπέρασαν και αυτά τα όρια της γελοιότητας: Ζητούν να αφαιρεθεί  το φιλί του πρίγκιπα στην Χιονάτη!

Η «πολιτική ορθότητα» έχει πλέον εξελιχθεί σε μέγγενη της ανθρώπινης συμπεριφοράς και της σκέψης ξεπερνώντας ακόμη και αυτά τα όρια της γελοιότητας.

Το τελευταίο «κρούσμα» γελοιότητας αφορά στο θεματικό πάρκο της Ντίσνει στην Καλιφόρνια το οποίο άνοιξε τις πύλες του μετά από 400 ημέρες κλεισίματος λόγω κορωνοϊού.


Εκεί υπήρχε ένα νέο παιχνίδι για τους επισκέπτες και είχε να κάνει με την Χιονάτη.

Το νέο παιχνίδι με τον τίτλο “Snow White’s Enchanted Wish” έγινε στόχος παρανοϊκών «κριτικών» για τον εξής λόγο:

Γιατί έχει το περίφημο φιλί από τον Πρίγκιπα στην Χιονάτη, το φιλί της αληθινής αγάπης το οποίο την ξυπνάει από τον μαγεμένο ύπνο της.

Εδώ, όμως πλέον οι παρανοϊκοί «κριτικοί» διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα.

Το φιλί δόθηκε χωρίς την συναίνεση της Χιονάτης (καθώς αυτή ήταν χωρίς τις αισθήσεις της) και αυτό δεν είναι πολιτικά ορθό! Ενδεχομένως η Χιονάτη θα μπορούσε και να καταγγείλει τον Πρίγκιπα για σεξουαλική παρενόχληση.

Η «κριτική» γράφτηκε στην εφημερίδα San Francisco Chronicle και για ακόμα μια φορά τα τάγματα εφόδου της «πολιτικής ορθότητας» μας έδωσαν το «μυαλό» στο χέρι…

Γιατί ως γνωστόν αν δεν φιλούσε ο Πρίγκιπας την Χιονάτη δεν θα ζούσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.