ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σάλος με τον θάνατο influencer στην Ρωσία – Βρέθηκε στο δάσος μετά από 11 ημέρες αναζήτησης

Σάλος με τον θάνατο influencer στην Ρωσία – Βρέθηκε στο δάσος μετά από 11 ημέρες αναζήτησης

Σε θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται ο θάνατος της 28χρονης Kristina Zhuravleva, που εντοπίστηκε νεκρή σε ένα δάσος 11 ημέρες μετά την εξαφάνιση της.

Η 28χρονη Kristina Zhuravleva αναρτούσε συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τον σύζυγό της Dmitry, ο οποίος τώρα κρατείται, ενώ η αστυνομία ερευνά αν η νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε.

Η σορός της Ρωσίδας βρέθηκε από έναν μοτοσικλετιστή που σταμάτησε για να κάνει την ανάγκη του στο δάσος δίπλα στον δρόμο, σε μια περιοχή που απέχει περίπου 15 μίλια από το Yekaterinburg.

Δεν υπήρχαν σημάδια βίαιου θανάτου

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρχαν σημάδια βίαιου θανάτου. Ο σύζυγός της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της και ακολούθησε μια μεγάλη κινητοποίηση από την αστυνομία. Ο σύζυγος όμως κρατείται τώρα, επειδή υπήρχαν «λόγοι να τον υποπτευόμαστε», ανέφερε μια πηγή από την αστυνομία.

Το πτώμα της νεαρής Ρωσίδας, η οποία φορούσε αθλητική φόρμα, εντόπισε τυχαία ένας οδηγός, ο οποίος σταμάτησε για να ανακουφιστεί σε ένα δάσος, σε δρόμο κοντά στο Aramil, 15 μίλια νοτιοανατολικά του Yekaterinburg.

Ο σύζυγός της ήταν αυτός που έντεκα ημέρες πριν είχε αναφέρει στις Αρχές την εξαφάνισή της, ωστόσο κρατείται, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της.

https://www.instagram.com/p/CMXArALgtdd

«Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να τον υποψιαζόμαστε» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ένας μάλιστα από αυτούς είναι πως ο Dmitry φέρεται να είπε στους φίλους της Kristina ότι τον άφησε γιατί ήθελε να μείνει μόνη ή ότι πήγε στη Μόσχα.

Μπορεί να της χορήγησαν ναρκωτικά με τη βία

Σύμφωνα με ένα σενάριο που παρουσιάζει η Daily Mail, μπορεί να της είχαν χορηγηθεί ναρκωτικά με τη βία.

«Οι ερευνητές μελετούν τις συνθήκες του θανάτου της. Διεξάγεται ιατροδικαστική εξέταση, ανακρίσεις και άλλες δραστηριότητες», ανέφερε η ρωσική ερευνητική επιτροπή.

Η αστυνομία ανακρίνει συγγενείς και φίλους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπήρχαν εντάσεις στην οικογένεια.

«Ήταν ήρεμος στο τηλέφωνο και είπε ότι τον είχε αφήσει. Πακέταρε τα πράγματά της και άφησε το τηλέφωνό της στο σπίτι. Ήθελε να μείνει μόνη και εκείνος είπε ότι η εξαφάνιση ήταν κάτι συνηθισμένο για εκείνη», δήλωσε μια φίλη της άτυχης γυναίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CKUEer1Aso8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.