ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο με την εξόντωση του Διοικητή της Βόρειας Μεραρχίας της Τζιχάντ από ισραηλινά πυρά

Βίντεο με την εξόντωση του Διοικητή της Βόρειας Μεραρχίας της Τζιχάντ από ισραηλινά πυρά

Βίντεο με πυραυλική επίθεση ακριβείας, η οποία είχε στόχο τον Διοικητή της Βόρειας Μεραρχίας της ισλαμικής Τζιχάντ στη Γάζα, Χουσάμ Αμπού Χαρμπίντ, δημοσίευσαν οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο IDF χτύπησε επίσης μια αποθήκη με όπλα, που βρισκόταν στο σπίτι ενός τρομοκράτη της Χαμάς, καθώς και μια αποθήκη ναυτικών όπλων που ανήκε στη Χαμάς, όπως μετέδωσε το Breitbart News.

Οι κάτοικοι της Γάζας, που ξύπνησαν από το ολονύκτιο μπαράζ, το περιέγραψαν ως το βαρύτερο από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος, ακόμη πιο ισχυρό από ένα κύμα αεροπορικών επιθέσεων στην πόλη της Γάζας μια μέρα νωρίτερα, που άφησε 42 νεκρούς και ισοπέδωσε τρία κτίρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίθεση αυτή ήταν η πιο θανατηφόρα στον τρέχοντα γύρο εχθροπραξιών μεταξύ του Ισραήλ και των ηγετών της Χαμάς στη Γάζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.