ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο γνωστής πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο γνωστής πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών

Πολλά τα ερωτηματικά γύρω από τον θάνατο της γνωστής σταρ του Pornhub και του OnlyFans, Κριστίνα Λισίνα, που έπεσε από ουρανοξύστη και ενώ φαίνεται πως άφησε πίσω κι ένα μήνυμα.

Η αστυνομία ερευνά τον θάνατο της 29χρονης πόρνσταρ από 22ο όροφο κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη.

Η νεαρή βρέθηκε να εργάζεται σε ταινίες ενηλίκων αφού απέρριψε μια καριέρα στον τραπεζικό τομέα, με τους φίλους της να δηλώνουν ότι λαχταρούσε «να αγαπηθεί και να κάνει οικογένεια».

Η Kris the foxx, όπως ήταν το παρατσούκλι της στον χώρο, σύμφωνα με τους φίλους της ένιωθε «μοναξιά» ενώ πρόσφατα αγόρασε ένα διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας βρέθηκε κοντά σε ένα ψηλό συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Nevsky, και στο χέρι της βρέθηκε ένα νόμισμα με χαραγμένες τις λέξεις: «Είσαι πάντα στην καρδιά μου».

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το ότι η κοπέλα φαίνεται να μπαίνει στο κτίριο ενώ τρώει πατατάκια λίγη ώρα πριν από την μοιραία πτώση της.

Το αγόρι της Rustam M ανακοίνωσε το θάνατό της και ζήτησε χρήματα για την κηδεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ρωσικού Τύπου, η κοπέλα πρόσφατα παραπονέθηκε στους φίλους της για την μοναξιά που ένιωθε.

Η Κριστίνα, από τη Σιβηρία, είχε πει σε συνέντευξή της ότι βρέθηκε στον κλάδο της πορνογραφίας αφού δεν άντεξε να δουλεύει σε τράπεζα.

«Μετακόμισα στην Αγία Πετρούπολη από το Κρασνογιάρσκ, δούλευα σε τράπεζα για ακριβώς πέντε ημέρες και συνειδητοποίησα ότι δεν με ενδιέφερε» είπε.

Τέλος, όπως είχε αναφέρει, δεν είχε τι να πει με τους συναδέλφους της εκεί οπότε και στράφηκε στο πορνό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.