ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

American Airlines: Επιβάτης πήδηξε στο καρότσι ποτών των αεροσυνοδών προσπαθώντας να γδυθεί

Ομολόγησε την ενοχή του για την απρεπή συμπεριφορά του σε πτήση από το Σιάτλ στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνα

American Airlines: Επιβάτης πήδηξε στο καρότσι ποτών των αεροσυνοδών προσπαθώντας να γδυθεί

Ένα απρόοπτο συνέβη σε πτήση της American Airlines, με έναν άντρα από την Ουάσινγκτον να αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης ακόμα και 20 ετών, καθώς πήδηξε πάνω στο καρότσι που έχουν οι αεροσυνοδοί και μεταφέρουν τα ποτά, προσπαθώντας να κάνει στριπτίζ.

Ο λόγος για τον 33χρονο Adam Alexander Williams, ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του για την απρεπή συμπεριφορά του σε πτήση από το Σιάτλ στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Williams ταξίδευε στη Βόρεια Καρολίνα στις 9 Ιανουαρίου όταν η συμπεριφορά του «έγινε ακανόνιστη και κλιμακώθηκε» κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Κάποια στιγμή, μην απευθυνόμενος κάπου συγκεκριμένα, «πού είναι ο Τζέιμι Σάντερς;» και πήδηξε πάνω από τους επιβάτες που καθόντουσαν στη σειρά του και μετά πάνω στο καρότσι ποτών στο διάδρομο.

«Κόντεψε να “προσγειωθεί” σε μια αεροσυνοδό, την έσπρωξε σε ένα κάθισμα, χτυπώντας τα ποτά και πετώντας τα ποτήρια και τα μπουκάλια κάτω. Στη συνέχεια άρχισε να τρέχει στο διάδρομο του αεροσκάφους», αναγράφεται στα δικαστικά έγγραφα.

Μαρτυρίες ανέφεραν ότι η συμπεριφορά του Williams ξάφνιασε την αεροσυνοδό, η οποία φαινόταν «αναστατωμένη και τραυματισμένη».

Ένα άλλο μέλος του πληρώματος κατάφερε τελικά να ηρεμήσει τον 33χρονο και να τον συνοδεύσει πίσω στη θέση του: «Περίπου 10 λεπτά αργότερα, ο Williams άρχισε να ταράζεται ξανά και ούρλιαζε με άσεμνες εκφράσεις».

Στην πτήση της American Airlines έτυχε να βρίσκονται πεζοναύτες των ΗΠΑ και οι αεροσυνοδοί τους έβαλαν να καθίσουν γύρω από τον Williams.

Λίγο αργότερα όμως, σηκώθηκε και πάλι, άρχισε να ουρλιάζει και να βγάζει τα ρούχα του.

Σε εκείνο το σημείο, ο Κυβερνήτης γύρισε το αεροπλάνο και προσγειώθηκε στο Billings, ώστε ο Williams να απομακρυνθεί από το αεροπλάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος και αναμένει να δικαστεί.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.