ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αμερικανίδα influencer δυσκολεύεται να πάει το παιδί της στο σχολείο γιατί τη ζηλεύουν οι άλλες μητέρες (φώτο)

Έχει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα εξαιτίας του εντυπωσιακού παρουσιαστικού της

Αμερικανίδα influencer δυσκολεύεται να πάει το παιδί της στο σχολείο γιατί τη ζηλεύουν οι άλλες μητέρες (φώτο)

Στο Instagram έχει πάνω από μισό εκατομμύριο ακολούθους και στο κανάλι της στο Youtube παρακολουθούν χιλιάδες άτομα. Ο λόγος για την Lena Nersesian, την influencer που έχει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα εξαιτίας του εντυπωσιακού παρουσιαστικού της.

Όπως λέει, είναι υπερβολικά όμορφη για να πάει την κόρη της στον παιδικό σταθμό επειδή οι υπόλοιπες μητέρες της ρίχνουν «δολοφονικά βλέμματα».

«Έχω την αίσθηση πως νομίζουν ότι θα γδυθώ και θα κάνω σεξ με τους άντρες τους μπροστά στα μάτια τους έτσι και δεν παρακολουθούν κάθε μου κίνηση», τονίζει η 30χρονη.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα καταστρέψει ένα σπιτικό. Είμαι επιτυχημένη blogger και επιχειρηματίας, έχτισα όσα έχω από το τίποτα», προσθέτει.

Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή στα social media τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο για τις σέξι φωτογραφίες της αλλά και για τα βίντεο που αναρτά, στα οποία συζητά θέματα ταμπού.

Η Lena γεννήθηκε στην Καλιφόρνια αλλά και οι δύο γονείς της είναι αρμενικής καταγωγής. Μεγάλωσε με αυστηρούς κανόνες και χωρίς να της επιτρέπεται να κάνει πολλά.

Έχει σπουδάσει ψυχολογία και πριν ασχοληθεί με το Youtube και το Instagram έχει δουλέψει σε παντοπωλείο.

Στο παρελθόν έχει συνάψει σχέσεις και με γυναίκες ενώ στο κολλέγιο τη φώναζαν λεσβία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.