Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σοκ προκαλούν οι εικόνες μετά το πέρασμα του καταστροφικού κυκλώνα Ίαν από τις ακτές της Φλόριντα στις ΗΠΑ.

Ο Ίαν «χτύπησε» τις ακτές της νοτιοδυτικής Φλόριντα, μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια, αφήνοντας 2 εκατομμύρια ανθρώπους στο σκοτάδι και προκαλώντας σημαντικές ζημιές.

Μεταξύ των καταστροφών, συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από βίντεο από τον Κόλπο της Τάμπα, όπου ο κυκλώνας «ρούφηξε» όλο το νερό και άδειασε τη θάλασσα, αποκαλύπτοντας το βυθό.

Τα νερά «τραβήχτηκαν» λίγο πριν φτάσει στη στεριά ο Ίαν, με ανέμους που έφταναν τα 241 χιλιόμετρα την ώρα.

Στη συνέχεια ο κυκλώνας «ξέρασε» τη θάλασσα στη στεριά, ενώ με τις πλημμύρες μέχρι και καρχαρίες κολυμπούσαν στους δρόμους του Φορτ Μάγιερς, δίπλα στα εγκλωβισμένα αυτοκίνητα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram