Απίστευτο βίντεο από τις ΗΠΑ: Ο κυκλώνας Ίαν «ρούφηξε» τη θάλασσα στον κόλπο της Τάμπα!

Ο κυκλώνας άδειασε τη θάλασσα, αποκαλύπτοντας το βυθό

Απίστευτο βίντεο από τις ΗΠΑ: Ο κυκλώνας Ίαν «ρούφηξε» τη θάλασσα στον κόλπο της Τάμπα!

Σοκ προκαλούν οι εικόνες μετά το πέρασμα του καταστροφικού κυκλώνα Ίαν από τις ακτές της Φλόριντα στις ΗΠΑ.

Ο Ίαν «χτύπησε» τις ακτές της νοτιοδυτικής Φλόριντα, μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια, αφήνοντας 2 εκατομμύρια ανθρώπους στο σκοτάδι και προκαλώντας σημαντικές ζημιές.

Μεταξύ των καταστροφών, συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από βίντεο από τον Κόλπο της Τάμπα, όπου ο κυκλώνας «ρούφηξε» όλο το νερό και άδειασε τη θάλασσα, αποκαλύπτοντας το βυθό.

Τα νερά «τραβήχτηκαν» λίγο πριν φτάσει στη στεριά ο Ίαν, με ανέμους που έφταναν τα 241 χιλιόμετρα την ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια ο κυκλώνας «ξέρασε» τη θάλασσα στη στεριά, ενώ με τις πλημμύρες μέχρι και καρχαρίες κολυμπούσαν στους δρόμους του Φορτ Μάγιερς, δίπλα στα εγκλωβισμένα αυτοκίνητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.