ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυστραλία: Απατημένη σύζυγος δημοσίευσε στην εφημερίδα την απιστία του άντρα της ως αντίποινα (φωτο)

Την εφημερίδα διαβάζουν πάνω από 50.000 άνθρωποι

Αυστραλία: Απατημένη σύζυγος δημοσίευσε στην εφημερίδα την απιστία του άντρα της ως αντίποινα (φωτο)

Μια απατημένη σύζυγος από την Αυστραλία, δημοσίευσε την απιστία του άντρα της σε εφημερίδα πληρώνοντας μάλιστα την ολοσέλιδη καταχώρηση με την δική του πιστωτική κάρτα, ως αντίποινα για αυτή του την πράξη. 

Η Τζένι, της οποίος το επώνυμο δεν έγινε γνωστό, πλήρωσε για ολοσέλιδη καταχώριση στην τοπική εφημερίδα Mackay and Whitsunday Life, στο φύλλο της 12ης Αυγούστου, ενημερώνοντας έτσι όλη την κοινότητα για όσα ο άνδρας της είχε διαπράξει.

«Αγαπητέ Στιβ, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος μαζί της», έγραφε η αγγελία, που τυπώθηκε σε πολύ μεγάλη γραμματοσειρά και κεφαλαία γράμματα. «Τώρα όλη η πόλη θα μάθει πόσο βρομερός άπιστος είσαι. Από την Τζένη. Υ.Γ. Αγόρασα αυτή τη διαφήμιση χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα».

Η εφημερίδα κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα ντόπιων που ήθελαν περισσότερες πληροφορίες για το συζυγικό σκάνδαλο.

Το ενδιαφέρον ήταν τόσο έντονο που οι συντάκτες της εφημερίδας αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στο Facebook για να ενημερώσουν το κοινό ότι δεν θα αποκαλύψουν περαιτέρω λεπτομέρειες για την Τζένι – τη γυναίκα που έβγαλε την αγγελία.

Επιβεβαίωσαν ότι καταχώρησε την αγγελία μέσω της ιστοσελίδας τους, χωρίς να αποκαλύψουν το πόσο που επιχείρησε να πληρώσει – κατά τα λεγόμενά της με την κάρτα του συζύγου.

Οι εκδότες πάντως αποφάσισαν τελικά να προβάλουν τη διαφήμιση δωρεάν, λέγοντας ότι ήταν παράνομο να χρεώσουν τον λογαριασμό του Στιβ χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Πρόσθεσαν: «Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο Στιβ, αλλά προφανώς ήταν πολύ, πολύ κακός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.