ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δημοσκόπηση: Καταρρέει ο Τ.Μπάιντεν των υποχρεωτικών εμβολιασμών – Οι Αμερικανοί λένε «όχι» στην οικονομική πολιτική του

Μόλις το 39% εγκρίνει την οικονομική πολιτική του Τ.Μπάιντεν

Δημοσκόπηση: Καταρρέει ο Τ.Μπάιντεν των υποχρεωτικών εμβολιασμών – Οι Αμερικανοί λένε «όχι» στην οικονομική πολιτική του

Σε δημοσκοπική κατάρρευση βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ακολουθεί την πολιτική των υποχρεωτικών εμβολιασμών, καθώς οι Αμερικανοί υποστηρίζουν ότι η οικονομίων των ΗΠΑ βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Η έγκριση για το χειρισμό της οικονομίας από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανέρχεται στο 39% σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύθηκαν την Κυριακή 14/11.

Συνολικά, το 70% των Αμερικανών αναφέρει ότι η οικονομία βρίσκεται σε κακή κατάσταση, το 55% αποδοκιμάζει την απόδοση του Μπάιντεν στο σύνολό της, ενώ το 41% δήλωσε ότι εγκρίνει τη δουλειά που κάνει ο Μπάιντεν ως πρόεδρος.

Καθώς ο πρόεδρος Μπάιντεν βρίσκεται σε νέο χαμηλό σημείο έγκρισης στη δημοσκόπηση της Washington Post-ABC News, οι Ρεπουμπλικάνοι απολαμβάνουν το μεγαλύτερο προβάδισμά τους έναντι των Δημοκρατικών στην 40ετή ιστορία των εκλογών.

Η εν λόγω δημοσκόπηση διενεργήθηκε στις 7-10 Νοεμβρίου μεταξύ 1.001 ενηλίκων.

Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Monmouth αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη ότι το εγκριθέν ποσοστό απόδοσης εργασίας του Μπάιντεν άγγιζε στο 42% ενώ το 50 % την αποδοκιμάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή η νέα δημοσκόπηση… είναι απλά ένα ακόμη σημάδι, είναι απλά ένα ακόμη αποκορύφωμα του πολιτικού διλήμματος στο οποίο βρίσκονται ο πρόεδρος Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί», δήλωσε ο κ. Ware στο Sky News Australia.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.