ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο ράπισμα κατά Μπάιντεν από την αμερικανική Δικαιοσύνη: Αντισυνταγματικός ο αναγκαστικός εμβολιασμός!

Στην Ελλάδα η Δικαιοσύνη τον θεωρεί απόλυτα… Συνταγματικό

Νέο ράπισμα κατά Μπάιντεν από την αμερικανική Δικαιοσύνη: Αντισυνταγματικός ο αναγκαστικός εμβολιασμός!

Τέλος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στις ΗΠΑ καθώς κρίθηκε για τρίτη φορά ως αντισυνταγματικός δίνοντας χαριστική βολή στα σχέδια του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Την ίδια ώρα η ελληνική Δικαιοσύνη και πιο συγκεκριμένα το ΣτΕ δεν συμφωνούν με το σκεπτικό των Αμερικανών δικαστών θεωρώντας τους μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς και τα πρόστιμα ως απόλυτα… συνταγματικά. Προφανώς η ελληνική δικαιοσύνη γνωρίζει… καλύτερα.

Ομοσπονδιακός δικαστής στις ΗΠΑ επέφερε άλλο ένα κρίσιμο πλήγμα στην διοίκηση Μπάιντεν, μπλοκάροντας τα σχέδια για υποχρεωτικό εμβολιασμό που κατέστρωνε ο Λευκός Οίκος.

«Ο ομοσπονδιακός δικαστής των ΗΠΑ τάσσεται στο πλευρό του Γενικού Εισαγγελέα Γουίλσον και μπλοκάρει την απαίτηση για υποχρεωτικό εμβόλιο του Μπάιντεν για ομοσπονδιακές υπηρεσίες συνεργαζόμενους αναδόχους», αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

«Ομοσπονδιακός δικαστής την Τρίτη τάχθηκε ξανά στο πλευρό του Γενικού Εισαγγελέα της Νότιας Καρολίνας Άλαν Γουίλσον και μπλόκαρε εντολή της κυβέρνησης Μπάιντεν που θα απαιτούσε από τους υπαλλήλους ομοσπονδιακών υπηρεσιών να εμβολιαστούν υποχρεωτικά κατά του COVID-19», ανέφερε το News 2 στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας.

«Ο δικαστής εξέδωσε μια προκαταρκτική διαταγή που θα απαγορεύσει στην κυβέρνηση να επιβάλει οποιαδήποτε τέτοια εντολή. Είναι η τρίτη φορά που ομοσπονδιακοί δικαστές τάχθηκαν στο πλευρό του Γενικού Εισαγγελέα Γουίλσον και εμπόδισαν την επιβολή των υποχρεωτικών εμβολισμών της διοίκησης Μπάιντεν», προστίθεται.

«Η κατάχρηση εξουσίας από την κυβέρνηση Μπάιντεν εκ νέου σταμάτησε. Το κράτος Δικαίου επικράτησε και η ελευθερία προστατεύεται. Όταν ο Πρόεδρος υπερβαίνει την εξουσία του, ο νόμος ευτυχώς υπάρχει για να σταματήσει την κατάχρηση αυτή της εξουσίας», δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Γουίλσον.

«Οι μηνύσεις που έχουν υποβάλλει αμερικανικές Πολιτείες όπως πως η Τζόρτζια, η Αλαμπάμα, το Αϊντάχο, το Κάνσας, η Γιούτα και η Δυτική Βιρτζίνια υποστηρίζουν ότι η ομοσπονδιακή εντολή, που εκδόθηκε από τον Πρόεδρο Μπάιντεν στις 9 Σεπτεμβρίου, είναι αντισυνταγματική, καθώς παραβιάζει τη Δέκατη Τροποποίηση του αμερικανικού Συντάγματος, η οποία παρέχει στις πολιτείες και στους ανθρώπους εξουσίες που δεν εκχωρούνται από το Σύνταγμα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/VLongrange/status/1468292273645494279

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.