ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπουργός Άμυνας της Βενεζουέλας: «Θα περάσουν από τα νεκρά κορμιά μας για να ρίξουν τον Μαδούρο»

Υπουργός Άμυνας της Βενεζουέλας: «Θα περάσουν από τα νεκρά κορμιά μας για να ρίξουν τον Μαδούρο»

Ο υπουργός Αμυνας της Βενεζουέλας διεμήνυσε στην αντιπολίτευση ότι θα πρέπει να «περάσει από τα νεκρά κορμιά μας», για να ρίξει τον Νικολάς Μαδούρο από την εξουσία και να επιβάλει νέα κυβέρνηση.

Με αυτό τον τρόπο ο Βλαντιμίρ Παδρίνο απάντησε στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τη Δευτέρα προειδοποίησε ότι όσοι στρατιωτικοί στηρίζουν τον Μαδούρο, θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

«Αυτοί που προσπαθούν να γίνουν πρόεδροι εδώ στη Βενεζουέλα… θα πρέπει να περάσουν από τα νεκρά κορμιά μας», είπε ο Παδρίνο, δείχνοντας τους επιτελείς του που στέκονταν πίσω του. Αναφερόταν στον Χουάν Γκουαϊδό, τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης που πλέον περίπου 50 χώρες αναγνωρίζουν ως προσωρινό πρόεδρο της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι στρατιωτικοί και οι στρατιώτες είναι «υπάκουοι στον Μαδούρο», υποστήριξε ακόμη ο Παδρίνο, ενώ τόνισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις θα παραμείνουν στα σύνορα της Βενεζουέλας, προκειμένου να αποτρέψουν πιθανές εδαφικές παραβιάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.