ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπ.Νετανιάχου σε Ν.Αναστασιάδη: «Παράνομη η συμφωνία Άγκυρας-Τρίπολης να προχωρήσουμε τον EastMed»

Μπ.Νετανιάχου σε Ν.Αναστασιάδη: «Παράνομη η συμφωνία Άγκυρας-Τρίπολης να προχωρήσουμε τον EastMed»

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου σε επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Αναστασιάδη εξέφρασε για άλλη μία φορά την στήριξή του στα σχέδια και τις θέσεις της τριμερής συμμαχίας Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, αντάλλαξαν απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις και την αντιμετώπιση των έκνομων ενεργειών από πλευράς Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ επανέλαβε προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη τη σταθερή θέση του Ισραήλ για τα ζητήματα αυτά και την καταδίκη του παράνομου μνημονίου συναντίληψης μεταξύ Τουρκίας – Λιβύης και εισηγήθηκε άμεση υπογραφή Συμφωνίας για τον EastMed μεταξύ Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδας.

Επίσης, ο κ. Νετανιάχου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας με την οποία υιοθέτησε τον ορισμό του αντισημιτισμού όπως αυτός καθορίζεται από τη διεθνή συμμαχία για τη μνήμη του Ολοκαυτώματος.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρο Αναστασιάδης είχε μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο συντονισμός των δύο χωρών προς αποτροπή υλοποίησης των έκνομων ενεργειών της Τουρκίας που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει, επίσης, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.