Ε.Μακρόν: «Η διεθνής κοινότητα χρωστάει στο λαό του Λιβάνου την υποστήριξή της – Να δράσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά»

Ε.Μακρόν: «Η διεθνής κοινότητα χρωστάει στο λαό του Λιβάνου την υποστήριξή της – Να δράσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά»

Στην έκρηξη της Βηρυτού και στην πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Λίβανο, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, την Κυριακή.

Στις δηλώσεις του ο κ. Μακρόν τονίζει ότι η “διεθνής κοινότητα χρωστάει στο λαό του Λιβάνου την υποστήριξή της, μετά την τεράστια έκρηξη που κατέστρεψε την πρωτεύουσα της χώρας”.

“Πρέπει να δράσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε η βοήθεια αυτή, να πάει άμεσα εκεί που την χρειάζονται”, δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος, ανοίγοντας τις εργασίες της διάσκεψης δωρητών για το Λίβανο, που οργανώθηκε με την υποστήριξη του ΟΗΕ, μέσω μιας βίντεο – σύνδεσης, στην οποία συμμετείχε και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Το μέλλον του Λιβάνου βρίσκεται σε κίνδυνο”, επεσήμανε ο Μακρόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γάλλος Πρόεδρος δήλωσε ότι η προσφορά βοήθειας συμπεριλαμβάνει την υποστήριξη για την πραγματοποίηση μιας αντικειμενικής, αξιόπιστης και ανεξάρτητης έρευνας για την έκρηξη που έγινε στις 4 Αυγούστου στο λιμάνι της Βηρυτού, σκοτώνοντας τουλάχιστον 158 ανθρώπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.