ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γερμανία: Συμφώνησαν να δεχθούν 1.500 παράνομους μετανάστες από την Ελλάδα

Γερμανία: Συμφώνησαν να δεχθούν 1.500 παράνομους μετανάστες από την Ελλάδα

Η Γερμανία θα δεχθεί περί τους 1.500 παράνομους μετανάστες, από τους χιλιάδες που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά και κυρίως εκείνους που φιλοξενούνταν στο ΚΥΤ της Μόριας, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς μετά την πυρκαγιά που έβαλαν οι ίδιοι.

Αυτό αποφάσισαν η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, επικαλούμενα «πηγές» στη γερμανική κυβέρνηση και τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές», ο Γερμανός υπουργός ήταν εκείνος που έκανε τη σχετική πρόταση και η Άνγκελα Μέρκελ συμφώνησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γερμανία προτίθεται να φιλοξενήσει αλλοδαπούς τα αιτήματα ασύλου των οποίων έχουν ήδη γίνει δεκτά. Οι παράνομοι μετανάστες που θα μεταφερθούν στη χώρα δεν θα είναι μόνο από τη Λέσβο, αλλά και από άλλα ελληνικά νησιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.