ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“Fake news” από CNN και Guardian ότι είναι σε «κρίσιμη κατάσταση» ο Ν.Τραμπ λένε συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου

“Fake news” από CNN και Guardian ότι είναι σε «κρίσιμη κατάσταση» ο Ν.Τραμπ λένε συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου

«Fake news» χαρακτήρισαν στενοί συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ το δημοσίευμα του CNN ότι δήθεν «Οι ζωτικές λειτουργίες του προέδρου τις τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ανησυχητικές και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες όσον αφορά στην φροντίδα του, πληροφορίες που μετέδωσε και η αριστερή Guardian στην Βρετανία

Η ίδια η πηγή που μίλησε στο ABC είπε ότι το μόνο σύμπτωμα που έχει ο Αμερικανός πρόεδρος είναι «Μια κόπωση, χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα, ενώ αναπνέει κανονικά» χωρίς υποβοήθηση.

Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μέντοους δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «είναι πολύ καλά» και ότι οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από τους ζωτικούς του δείκτες.

«Ο πρόεδρος είναι πολύ καλά. Κινείται και ζητάει έγγραφα για να τσεκάρει. Οι γιατροί είναι πολύ ικανοποιημένοι από τους ζωτικούς του δείκτες. Τον συνάντησα πολλές φορές σήμερα για διάφορα θέματα», δήλωσε ο Μέντοους στο Reuters.

https://twitter.com/Faytuks/status/1312408608617967616


Μάλιστα όπως αναφέρεται ο Τραμπ είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου Walter Reed που νοσηλεύεται ότι «αισθάνεται ότι μπορεί να φύγει περπατώντας οποιαδήποτε στιγμή».

Ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ, είπε στους δημοσιογράφους έξω από το στρατιωτικό νοσοκομείο πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε δυσκολία στην αναπνοή και πως δεν του δόθηκε οξυγόνο. «Η ιατρική ομάδα κι εγώ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει σημειώσει ο πρόεδρος» δήλωσε ο Κόνλεϊ.

ο γιατρός Sean Conley, από το Walter Reed Military Hospital.

Ο Δρ Sean Conley ξεκίνησε με τις ευχαριστίες του προέδρου για τα μηνύματα υποστήριξης από τον κόσμο. «Είναι εξαιρετικά ευγνώμων για την υποστήριξη και τις προσευχές», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο Τραμπ είναι «πολύ καλά» και δήλωσε ότι είναι «εξαιρετικά χαρούμενος» με την κατάσταση του προέδρου και τα συμπτώματά του «βελτιώνονται».

Ο Τραμπ έχει λάβει θεραπεία με αντισώματα για τον κορωνοϊό και βρίσκεται σε θεραπεία πέντε ημερών του remdesivir.

Ο Κόνλεϊ είπε ότι ο πρόεδρος είναι «απαλλαγμένος από πυρετό» για 24 ώρες και έχει «καλό πνεύμα».

Δήλωσε αισιόδοξος ότι ο πρόεδρος δεν θα χρειαστεί να συνδεθεί με οξυγόνο στο μέλλον.

Ο Κόνλεϊ εκτός από «αρσενικός και ελαφρώς υπέρβαρος δεν έχει σημαντικούς παράγοντες κινδύνου για την Covid-19».

Είπε επίσης ότι ο καρδιακός ρυθμός και η αρτηριακή πίεση του προέδρου βρίσκονται εντός του φυσιολογικού εύρους.

Όσον αφορά τον λόγο που ο πρόεδρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εφόσον δεν είναι σοβαρά άρρωστος, ο Conley είπε ότι είναι επειδή ο Τραμπ είναι «ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».

«Παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά τον πρόεδρο για τυχόν ενδείξεις επιπλοκών είτε από την ασθένεια του κορωνοϊού είτε από τις θεραπείες που συνταγογραφούμε για να τον βελτιώσουμε», δήλωσε ένας από τους θεράποντες ιατρούς, ο Σιν Ντούλεϊ.

https://twitter.com/Faytuks/status/1312418040450109440


Η αλήθεια είναι ότι η ασθένεια του Ν.Τραμπ έχει θορυβήσει τους Δημοκρατικούς, καθώς γύρω του συσπειρώνονται όλοι οι ψηφοφόροι που του είχαν δώσει την νίκη στις περασμένες εκλογές.

Από την στιγμή, δε, που ανακάμψει εντός των επόμενων δύο εβδομάδων που αναγκαστικά θα εισέλθει σε καραντίνα, φαίνεται ότι η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς θα έχει αποδείξει ο ίδιος αυτό που λέει για τον Covid-19: «Μια βαριά γρίπη που θέλει προσοχή, αλλά όχι πανικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1312442195509563392

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.